Golfsmart – köp utrustning online

Golfsmart är butiken för alla golfare, från nybörjare till proffs. Golfsmart finns både som fysisk affär i Kristianstad och som webbshop. De erbjuder ett brett sortiment till bra pris och riktigt fördelaktiga erbjudanden hittar du i deras outlet. För nybörjaren är det smart att börja med en enklare utrustning som innehåller ett fåtal utvalda klubbor, en bag, spikskor och handske. I webbutiken säljs exempelvis små lätta golfbagar från välkända märken som Ping och Titleist. Det finns även större och tyngre bagar som är avsedda att användas tillsammans med vagn. Allt eftersom du blir säkrare och duktigare på golfbanan kan du bygga på din utrustning med bättre och dyrare klubbor.

Golfsmart startade sin butik i Kristianstad 1999 under namnet Golf USA Kristianstad och som webbutik har de varit verksamma sedan 2012. Butiken samarbetar med många välkända kvalitetsmärken som Callaway, Taylor Made, Nike, Cobra, Wilson och Cleveland. Befinner du dig i närheten av Kristianstad är du välkommen in till butiken där den duktiga personalen gärna hjälper till att hitta rätt golfutrustning för dig och dina behov. Den fysiska butiken har också ett större sortiment än webbutiken erbjuder. Detta för att storleken på kläder och skor kan skilja stort både mellan olika märken, men även inom samma märke varierar passformen. Ytterligare en anledning att ta en sväng förbi Kristianstad alltså.

Golfsmart har produkterna för nybörjaren och den professionella spelaren

Golfsmart – butiken på nätet

Att handla i webbshoppen är enkelt. Du väljer kategori och vilken typ av produkt som du är intresserad av. Därefter anger du rätt antal, eventuell storlek och färg och klickar på knappen ”Köp”. Dina valda varor läggs då i varukorgen och när du vill beställa går du vidare till kassan. Här väljer du betalsätt samt fraktalternativ. Vidare behöver du registrera dig om det är första gången som du handlar på Golfsmart. Det är viktigt att ange rätt e-postadress eftersom din orderbekräftelse skickas via mejl. Sedan är det bara att vänta på paketet. Butiken har snabb leverans och kan ofta skicka dina varor från lagret redan samma dag som beställningen görs.